Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Goats FC MEXICALI F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. Varona rent richting de bal. Nápoles rent richting de bal. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Garcés met een snelle inworp. Santana geeft de bal voor. Klungelig pakt Mascorro de bal. Ambriz rent richting de bal. Ambriz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles passt de bal met de wreef. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana speelt de bal door. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrade trapt de bal weg. Nápoles kopt de bal weg. Carbajal rent richting de bal. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - MEXICALI F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 56%, MEXICALI F.C 44%.
Legend Goats FC - MEXICALI F.C 0:1

46e minuut.
Sifuentes passt de bal in één keer door. Velázquez rent richting de bal. De la Rosa begaat een overtreding. De la Rosa krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez speelt de bal door. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De la Rosa onderschept slim de pass. De la Rosa met een sublieme pass. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. Trujillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legend Goats FC - MEXICALI F.C 1:1

82e minuut.
Ortíz passt de bal met de wreef. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Carbajal rent richting de bal. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 41%, MEXICALI F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legend Goats FC - MEXICALI F.C 1:1