Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club aguila LeoClan7
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Vargas speelt de bal door. Gudiño is nu in balbezit. Negrete schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Negrete naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
De la Vega met een sublieme pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. La Torre is nu in balbezit. La Torre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Castañeda kopt de bal weg. Vallarta is nu in balbezit. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega draait met de bal, schiet en ... Paulista bokst de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Batista is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Batista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Calvo kan niet meer verder spelen. Millán komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club aguila 48%, LeoClan7 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club aguila - LeoClan7 0:0

55e minuut.
Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño passt de bal zonder na te denken. La Torre rent richting de bal. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club aguila - LeoClan7 1:0

66e minuut.
Méndez rent richting de bal. Méndez speelt de bal door. Vallarta rent richting de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán draait met de bal, schiet en ... Paulista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vallarta rent richting de bal. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán passt de bal met de wreef. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club aguila 48%, LeoClan7 52%.
club aguila - LeoClan7 1:0