Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real América FC Leones blancos FC
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Jeréz met een sublieme pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo met een sublieme pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Huitrón bokst de bal weg.

13e minuut.
Rico met een sublieme pass. Bolaños is nu in balbezit. Barragán onderschept slim de pass. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real América FC - Leones blancos FC 1:0

15e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo geeft een lange en hoge pass. Pineda kopt de bal weg. Bolaños rent richting de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vazquez is nu in balbezit. Rico onderschept slim de pass. Rico speelt de bal door. Bolaños rent richting de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolaños de bal. Pineda rent richting de bal. Bolaños rent richting de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Soler probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Camarena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Barragán geeft een hoge lob. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rueda passt de bal zonder na te denken. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft de bal voor. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 49%, Leones blancos FC 51%.
Real América FC - Leones blancos FC 1:0

46e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bolaños de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Maturín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero passt de bal in één keer door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Huitrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rico probeert de bal met de borst te controleren. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft een hoge lob. Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Calvo met een snelle inworp. Jeréz rent richting de bal. Jeréz probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel. Huitrón bokst de bal weg.

81e minuut.
Osuna geeft de bal voor. Pineda kopt de bal weg. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Maturín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real América FC - Leones blancos FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real América FC 50%, Leones blancos FC 50%.
Real América FC - Leones blancos FC 2:0