Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Gloriosos Magos Santas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía onderschept slim de pass. Buendía passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galván de bal. Galván schiet op doel. Aldaco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - Magos Santas 1:0

13e minuut.
Buendía speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal zonder na te denken. Santillana rent richting de bal. Santillana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Reséndiz rent richting de bal. Ramírez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramírez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Buendía is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes speelt de bal door. Klungelig pakt Reséndiz de bal. Reséndiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hernandez passt de bal in één keer door. Reséndiz rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Enoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Gloriosos - Magos Santas 1:1

28e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía passt de bal in één keer door. Galván rent richting de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - Magos Santas 2:1

44e minuut.
Molina passt de bal zonder na te denken. Galván rent richting de bal. Fuentes onderschept slim de pass. Buendía onderschept slim de pass. Buendía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - Magos Santas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Gloriosos 44%, Magos Santas 56%.
Toros Gloriosos - Magos Santas 3:1

55e minuut.
Reynoso met een snelle inworp. Buendía rent richting de bal. Buendía speelt de bal door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - Magos Santas 4:1

86e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía met een sublieme pass. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Gloriosos - Magos Santas 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Gloriosos 42%, Magos Santas 58%.
Toros Gloriosos - Magos Santas 5:1