Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legend Goats FC Gallos Ardientes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izquierdo de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortega met de inworp. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Barra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal met de wreef. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 0:1

22e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Vazquez heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... Vazquez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Almirón geeft de bal voor. Guillén heeft problemen om de bal te vangen. Varona is nu in balbezit. Varona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz speelt de bal door. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. Parra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 1:1

32e minuut.
Barra probeert de bal aan de voet te houden. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz begaat een overtreding. Ortíz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez is nu in balbezit. Casillas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casillas krijgt een gele kaart. Vazquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vazquez kan niet meer verder spelen. Ballesteros komt het veld opgelopen. Mejía komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mascorro speelt de bal door. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ballesteros de bal. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 54%, Gallos Ardientes 46%.
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 1:2

47e minuut.
Mejía rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona passt de bal in één keer door. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 2:2

59e minuut.
Mejía rent richting de bal. Mejía passt de bal met de wreef. Obledo is nu in balbezit. Obledo speelt de bal door. Ortega geeft de bal voor. Andrade bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Almirón onderschept slim de pass. Almirón probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Andrade bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 2:3

79e minuut.
Klungelig pakt Almirón de bal. Mascorro rent richting de bal. Mascorro passt de bal in één keer door. Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legend Goats FC 48%, Gallos Ardientes 52%.
Legend Goats FC - Gallos Ardientes 2:3