Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS MUERTOS FC San José terremotos
Attack Tactiek 433
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. López probeert naar een medespeler te passen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 0:1

14e minuut.
Leaño verovert de bal door een tackle van achteren. García rent richting de bal. Bravo rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 1:1

29e minuut.
Platas heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar met een sublieme pass. Rubirosa rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Platas probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Gallaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Espinosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arroyo neemt zijn aanloop. Ordáz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Varela kopt de bal weg. Inworp. Nuño met de inworp. García kan de bal niet met de borst controleren. García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. Cuéllar probeert de bal aan de voet te houden. Platas probeert naar een medespeler te passen. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MUERTOS FC 41%, San José terremotos 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 1:1

56e minuut.
Nuño rent richting de bal. Bravo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Neruda neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 2:1

58e minuut.
Luque geeft een hoge lob. Inworp. Paredes met de inworp. Cuéllar heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Luque rent richting de bal. Luque geeft een lange en hoge pass. Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neruda rent richting de bal. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 3:1

76e minuut.
Gallaga probeert naar een medespeler te passen. Villazón speelt de bal door. Leaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaño passt de bal zonder na te denken. Nuño met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Luque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Arroyo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubirosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ordáz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 3:2

89e minuut.
Klungelig pakt Castro de bal. Cuéllar is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS MUERTOS FC 34%, San José terremotos 66%.
LOS MUERTOS FC - San José terremotos 3:2