Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OnlyKings celeste
433 Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Vallarta onderschept slim de pass. Vallarta probeert naar een medespeler te passen. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marín is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal zonder na te denken. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gámez passt de bal in één keer door. Acosta probeert de bal met de borst te controleren. Acosta met een sublieme pass. Caballero is nu in balbezit. Caballero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Izazola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delgado komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Vallarta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta geeft een hoge lob. Orrantia met een sublieme pass. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cadena passt de bal zonder na te denken. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bueno de bal. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes schiet op doel. Borja bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Escamilla zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Cervantes de bal. Cervantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robles. Robles krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Orrantia met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Acosta speelt de bal door. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gámez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gámez geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyKings - celeste 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyKings 49%, celeste 51%.
OnlyKings - celeste 1:0

75e minuut.
Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Castro rent richting de bal. Castro probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Borja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyKings - celeste 1:1

77e minuut.
Delgado rent richting de bal. Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyKings 65%, celeste 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnlyKings - celeste 1:1