Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la gallega fc San José terremotos
442 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft een lange en hoge pass. García heeft problemen om de bal te vangen. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Varela kan de bal niet met de borst controleren. Montoya met een sublieme pass. Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana onderschept slim de pass. Santillana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - San José terremotos 1:0

18e minuut.
Arroyo kopt de bal weg. García is nu in balbezit. García passt de bal zonder na te denken. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Varela is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván passt de bal in één keer door. Alves is nu in balbezit. Alves geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galván passt de bal in één keer door. Alves heeft problemen om de bal te vangen. Alves passt de bal zonder na te denken. Santillana is nu in balbezit. Santillana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Castro rent richting de bal. Castro speelt de bal door. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 32%, San José terremotos 68%.
la gallega fc - San José terremotos 1:0

46e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Guevara rent richting de bal. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een lange en hoge pass. Montoya springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Montesinos controleert de bal met de borst. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Santillana rent richting de bal. Santillana geeft een hoge lob. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Rubirosa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
García passt de bal zonder na te denken. Galván is nu in balbezit. Galván speelt de bal door. Santillana is nu in balbezit. Santillana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la gallega fc - San José terremotos 2:0

76e minuut.
Castillo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Garcés met een snelle inworp. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal in één keer door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Santillana rent richting de bal. Santillana met een sublieme pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la gallega fc 33%, San José terremotos 67%.
la gallega fc - San José terremotos 2:0