Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MEXICALI F.C Magos Santas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal in één keer door. Medina rent richting de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Medina kopt de bal weg. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft een hoge lob. Carbajal rent richting de bal. Carbajal draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Torres speelt de bal door. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 52%, Magos Santas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MEXICALI F.C - Magos Santas 0:0

49e minuut.
Daar is Nápoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nápoles passt de bal in één keer door. Ambriz met een sublieme pass. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Magos Santas 1:0

57e minuut.
Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa geeft een lange en hoge pass. Casas is nu in balbezit. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Magos Santas 2:0

59e minuut.
Torres is nu in balbezit. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal onderschept slim de pass. Carbajal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Naelson probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales met een sublieme pass. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Ambriz is nu in balbezit. Ambriz passt de bal zonder na te denken. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres rent richting de bal. Garcés geeft een lange en hoge pass. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Aldaco trapt de bal weg van het doel. Garcés kopt de bal weg. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MEXICALI F.C - Magos Santas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MEXICALI F.C 37%, Magos Santas 63%.
MEXICALI F.C - Magos Santas 3:0