Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mugiwara Agudos Vaqueros Deshonradas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft een hoge lob. Inworp. Vela met een snelle inworp. Taboada probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nuño kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oliveira de bal onder controle te krijgen. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Saldaña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 1:0

17e minuut.
Lozano rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio speelt de bal door. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa is nu in balbezit. Montenegro maakt een afschuwelijke overtreding. Montenegro krijgt een gele kaart. De la Rosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vidales trapt de bal weg. De la Rosa kopt de bal weg. Barbosa rent richting de bal. Barbosa draait met de bal, schiet en ... Paal! Oliveira probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Montenegro is nu in balbezit. Met opzet legt De la Rosa zijn tegenspeler op de grond. Montenegro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montenegro kan niet meer verder spelen. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Degollado komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela geeft de bal voor. Nuño kopt de bal weg. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:0

44e minuut.
Inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara Agudos 43%, Vaqueros Deshonradas 57%.
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:1

53e minuut.
Acosta rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García speelt de bal door. Arias rent richting de bal. Arias schiet op doel. Cabañas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:2

64e minuut.
Acosta met een snelle inworp. De la Rosa probeert de bal met de borst te controleren. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Barbosa rent richting de bal. Barbosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
García met de inworp. Lozano is nu in balbezit. Osorio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Osorio moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osorio schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Degollado speelt de bal door. Cabuto is nu in balbezit. Arias onderschept slim de pass. Arias schiet op doel. Cabañas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mugiwara Agudos 43%, Vaqueros Deshonradas 57%.
Mugiwara Agudos - Vaqueros Deshonradas 2:3