Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Desesperadas Guerreros Atrevidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Pandaman is nu in balbezit. Pandaman met een sublieme pass. Parraguéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Hierro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellanos geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Trejo passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto passt de bal zonder na te denken. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Guerreros Atrevidos 0:1

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Trejo de bal onder controle te krijgen. Leaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaño passt de bal met de wreef. Adriano is nu in balbezit. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mascorro passt de bal zonder na te denken. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano passt de bal in één keer door. Forbes rent richting de bal. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demonios Desesperadas - Guerreros Atrevidos 1:1

29e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Enoch is nu in balbezit. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hierro onderschept slim de pass. Hierro passt de bal met de wreef. Parraguéz is nu in balbezit. Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Leaño passt de bal in één keer door. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona probeert naar een medespeler te passen. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 59%, Guerreros Atrevidos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonios Desesperadas - Guerreros Atrevidos 1:1

50e minuut.
Redondo rent richting de bal. Hierro onderschept slim de pass. Hierro met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hierro geeft een hoge lob. Redondo met een sublieme pass. Pinto kopt de bal weg. Hierro rent richting de bal. Hierro draait met de bal, schiet en ... Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Guerreros Atrevidos 1:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corona met een snelle inworp. Leaño met een sublieme pass. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 44%, Guerreros Atrevidos 56%.
Demonios Desesperadas - Guerreros Atrevidos 1:2