Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbitros Atrevidos Mugiwara Horribles
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Alonso probeert naar een medespeler te passen. Villalobos is nu in balbezit. Leaño is nu in balbezit. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Prieto is nu in balbezit. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos schiet op doel. Gancedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros Atrevidos - Mugiwara Horribles 1:0

25e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo onderschept slim de pass. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros Atrevidos - Mugiwara Horribles 2:0

30e minuut.
Gancedo trapt de bal weg van het doel. Del Campo kopt de bal weg. Leaño probeert de bal aan de voet te houden. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Arreola rent richting de bal. Arreola geeft de bal voor. Millán heeft problemen om de bal te vangen. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Osorno rent richting de bal. Marcial speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros Atrevidos 49%, Mugiwara Horribles 51%.
Arbitros Atrevidos - Mugiwara Horribles 2:0

47e minuut.
Ríos rent richting de bal. Leaño rent richting de bal. Leaño probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Palomino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Osorno de bal onder controle te krijgen. Marcial rent richting de bal. Marcial haalt uit met een fantastische trap. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Gancedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft een hoge lob. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros Atrevidos 52%, Mugiwara Horribles 48%.
Arbitros Atrevidos - Mugiwara Horribles 2:0