Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Misteriosos Soles Agudos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Varela met een sublieme pass. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Balam is nu in balbezit. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Balam verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño draait met de bal, schiet en ... Sedano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Balam onderschept slim de pass. Zúñiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zúñiga krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Gudiño heeft problemen om de bal te vangen. Villazón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño draait met de bal, schiet en ... Sedano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Soles Agudos 0:1

34e minuut.
Balam passt de bal in één keer door. Zúñiga speelt de bal door. Gudiño is nu in balbezit. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gómez trapt de bal weg. Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Castro de bal. Victorino rent richting de bal. Victorino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga speelt de bal door. Gudiño rent richting de bal. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Misteriosos - Soles Agudos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 65%, Soles Agudos 35%.
Tigres Misteriosos - Soles Agudos 0:2

79e minuut.
Balam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rivera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Misteriosos 56%, Soles Agudos 44%.
Tigres Misteriosos - Soles Agudos 0:2