Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trueno Tranquilos Demonios Desesperadas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Robles probeert de bal aan de voet te houden. Molina speelt de bal door. Gancedo rent richting de bal. Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Iturbide probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mascorro zal de hoekschop nemen. Gancedo springt en kopt de bal. Escobar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Tranquilos - Demonios Desesperadas 0:1

27e minuut.
Martell geeft een hoge lob. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zamora kan de bal niet met de borst controleren. Martell is nu in balbezit. Martell speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Tranquilos 51%, Demonios Desesperadas 49%.
Trueno Tranquilos - Demonios Desesperadas 0:1

65e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos onderschept slim de pass. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mascorro rent richting de bal. Solorio onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galindo. Galindo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Espericueta kopt de bal weg. Marcial rent richting de bal. Marcial probeert naar een medespeler te passen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mascorro is nu in balbezit. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Espericueta rent richting de bal. Espericueta geeft een lange en hoge pass. Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trueno Tranquilos - Demonios Desesperadas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trueno Tranquilos 41%, Demonios Desesperadas 59%.
Trueno Tranquilos - Demonios Desesperadas 0:2