Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Agudos Soles Furiosos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een lange en hoge pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gómez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Agudos - Soles Furiosos 0:1

9e minuut.
Gómez met een harde bal richting middenveld. Varela kopt de bal weg. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudiño rent richting de bal. Gudiño haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Villa met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar draait met de bal, schiet en ... Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Agudos - Soles Furiosos 0:2

38e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga passt de bal in één keer door. Gudiño is nu in balbezit. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 52%, Soles Furiosos 48%.
Soles Agudos - Soles Furiosos 0:2

49e minuut.
Ramos rent richting de bal. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas rent richting de bal. Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramos. Ramos krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal zonder na te denken. Gudiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Blanco de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vizcarra trapt de bal weg van het doel. Alfaro rent richting de bal. Alfaro met een sublieme pass. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Inworp. Altamirano met de inworp. Varela probeert de bal met de borst te controleren. Varela geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Agudos 41%, Soles Furiosos 59%.
Soles Agudos - Soles Furiosos 0:2