Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepitas CF Gusanos Gordos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Olalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Navarro passt de bal in één keer door. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez draait met de bal, schiet en ... Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Andrade geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caballero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro is nu in balbezit. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gracia is nu in balbezit. Torrado verovert de bal door een tackle van achteren. Torrado passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orrantia de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas CF - Gusanos Gordos 1:0

26e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez passt de bal zonder na te denken. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Sol is nu in balbezit. Sol met een sublieme pass. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Vélez is nu in balbezit. Vélez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 64%, Gusanos Gordos 36%.
Pepitas CF - Gusanos Gordos 1:0

47e minuut.
Olalde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sol met de inworp. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves passt de bal zonder na te denken. Daar is Torrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sol is nu in balbezit. Sol geeft een hoge lob. Caballero kopt de bal weg. Vélez rent richting de bal. Vélez draait met de bal, schiet en ... Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepitas CF - Gusanos Gordos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 54%, Gusanos Gordos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepitas CF - Gusanos Gordos 1:1