Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Tranquilos Soles Valientes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Islas rent richting de bal. Islas passt de bal met de wreef. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quintana de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Davino begaat een overtreding. Paredes moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Paredes kan niet meer verder spelen. Paz komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis begaat een overtreding. de Assis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ramos met een snelle inworp. Medina probeert naar een medespeler te passen. Islas rent richting de bal. Islas schiet op doel. Soler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Islas verovert de bal door een tackle van achteren. Islas probeert naar een medespeler te passen. Medina is nu in balbezit. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Gallaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gallaga speelt de bal door. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel. Romero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Tranquilos 44%, Soles Valientes 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Tranquilos - Soles Valientes 0:0

61e minuut.
Islas rent richting de bal. Quintana onderschept slim de pass. Quintana speelt de bal door. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Angeles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga passt de bal in één keer door. Pinto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De la Rosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met de inworp. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Tranquilos 63%, Soles Valientes 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Tranquilos - Soles Valientes 0:0