Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepitas CF Quemadura Gloriosos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Reyes rent richting de bal. Terrés is nu in balbezit. Reyes is nu in balbezit. Terrés verovert de bal door een tackle van achteren. Terrés geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto geeft een lange en hoge pass. Dautt rent richting de bal. Escobar onderschept slim de pass. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Olalde is nu in balbezit. Reséndiz verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft de bal voor. Reséndiz kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Olivares met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen. Torrado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orrantia de bal. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz heeft problemen om de bal te vangen. Reséndiz probeert naar een medespeler te passen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 74%, Quemadura Gloriosos 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepitas CF - Quemadura Gloriosos 0:0

51e minuut.
Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Torrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado haalt uit met een fantastische trap. Olivares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepitas CF - Quemadura Gloriosos 1:0

54e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een lange en hoge pass. Terrés heeft problemen om de bal te vangen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade geeft een hoge lob. Sol geeft een hoge lob. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel. Olivares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pantoja heeft problemen om de bal te vangen. Reyes is nu in balbezit. Torrado rent richting de bal. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Reséndiz verovert de bal door een tackle van achteren. Reséndiz speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepitas CF - Quemadura Gloriosos 1:1

80e minuut.
Escobar passt de bal zonder na te denken. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal met de wreef. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra passt de bal met de wreef. Terrés is nu in balbezit. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia schiet op doel. Olivares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepitas CF 47%, Quemadura Gloriosos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pepitas CF - Quemadura Gloriosos 1:1