Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Gordos Toros Magníficos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


31e minuut.
Llanes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nicoletti komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo passt de bal in één keer door. Vélez rent richting de bal. Vélez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Sol met een snelle inworp. Vélez is nu in balbezit. Vélez haalt uit met een fantastische trap. Santana probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gordos 47%, Toros Magníficos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gusanos Gordos - Toros Magníficos 0:0

53e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes passt de bal in één keer door. Nicoletti is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Luna is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vélez de bal. Vélez haalt uit met een fantastische trap. Varona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Durán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Caballero de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yegros. Yegros krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Yegros probeert naar een medespeler te passen. Caballero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sol rent richting de bal. Sol speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro onderschept slim de pass. Reyes is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro schiet op doel. Varona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Gordos - Toros Magníficos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Gordos 50%, Toros Magníficos 50%.
Gusanos Gordos - Toros Magníficos 1:0