Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbitros Furiosos Caballos Tranquilos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Salcido draait met de bal, schiet en ... Romero speelt de bal door. Medina kopt de bal weg. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Rivera speelt de bal door. Arroyo kopt de bal weg. Mendoza rent richting de bal. Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina met een sublieme pass. Camarena rent richting de bal. Camarena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Escobedo kopt de bal weg. Medina is nu in balbezit. Albarrán onderschept slim de pass. Camarena rent richting de bal. Camarena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonseca. Fonseca krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Medina kan de bal niet met de borst controleren. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbitros Furiosos - Caballos Tranquilos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros Furiosos 41%, Caballos Tranquilos 59%.
Arbitros Furiosos - Caballos Tranquilos 1:0

47e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medina met een sublieme pass. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leaño de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mendoza geeft een hoge lob. Ramos kopt de bal weg. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena schiet op doel. Rivera bokst de bal weg.

62e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Huitrón de bal onder controle te krijgen. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huitrón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huitrón krijgt een gele kaart. Islas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fonseca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Medina onderschept slim de pass. Medina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hidalgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parraguéz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbitros Furiosos 44%, Caballos Tranquilos 56%.
Arbitros Furiosos - Caballos Tranquilos 1:0