Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Extraños Varitas Rápidos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Palencia met de inworp. Escobedo met een sublieme pass. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap. Tapia probeert de bal aan de voet te houden. Trotta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Extraños - Varitas Rápidos 0:1

24e minuut.
Escobedo rent richting de bal. Escobedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sixtos de bal onder controle te krijgen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Peña speelt de bal door. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rergis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Escobedo de bal. Escobedo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Luque passt de bal zonder na te denken. Varela is nu in balbezit. Varela probeert naar een medespeler te passen. Redondo rent richting de bal. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Extraños 45%, Varitas Rápidos 55%.
Diablos Extraños - Varitas Rápidos 0:1

62e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo is nu in balbezit. Del Olmo draait met de bal, schiet en ... Araujo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Almaguer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa met een snelle inworp. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Extraños 62%, Varitas Rápidos 38%.
Diablos Extraños - Varitas Rápidos 0:1