Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Valientes Gallos AD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma passt de bal zonder na te denken. De la Rosa is nu in balbezit. Juárez onderschept slim de pass. Juárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Valientes - Gallos AD 0:1

10e minuut.
Juárez onderschept slim de pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Valientes - Gallos AD 0:2

37e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap. De la Rosa kopt de bal weg. Klungelig pakt Juárez de bal. Oviedo rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Oviedo passt de bal met de wreef. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Valientes 66%, Gallos AD 34%.
Soles Valientes - Gallos AD 0:2

55e minuut.
Lezama met de inworp. Gallaga is nu in balbezit. Gallaga geeft de bal voor. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fulgencio speelt de bal door. Gallaga is nu in balbezit. Gallaga geeft de bal voor. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gallaga rent richting de bal. Gallaga probeert naar een medespeler te passen. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel. Soler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Salcido probeert naar een medespeler te passen. de Assis met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Valientes 46%, Gallos AD 54%.
Soles Valientes - Gallos AD 0:2