Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Tranquilos Jueves Agradecidos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco geeft de bal voor. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Tranquilos - Jueves Agradecidos 0:1

7e minuut.
Medina rent richting de bal. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez geeft een lange en hoge pass. Adriano rent richting de bal. Adriano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bravo met een snelle inworp. Fernández speelt de bal door. Adriano rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Islas geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. Daar is Escobedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena is nu in balbezit. Camarena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bravo passt de bal met de wreef. Torrado rent richting de bal. Torrado passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fonseca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguilera de bal. Aguilera geeft de bal voor. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Tranquilos 49%, Jueves Agradecidos 51%.
Caballos Tranquilos - Jueves Agradecidos 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Medina rent richting de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Torrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Fonseca is nu in balbezit. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Tranquilos - Jueves Agradecidos 0:2

66e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Adriano met een sublieme pass. Osuna rent richting de bal. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendoza de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Islas met een snelle inworp. Fonseca rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Davino geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Medina schiet op doel. Iturbide bokst de bal weg.

78e minuut.
Islas met een sublieme pass. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina onderschept slim de pass. Medina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Tranquilos 44%, Jueves Agradecidos 56%.
Caballos Tranquilos - Jueves Agradecidos 0:2