Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Infames Terremotos Nobles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Luna met een snelle inworp. Santana is nu in balbezit. Zamorano begaat een overtreding. Zamorano krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cuéllar geeft een lange en hoge pass. Rueda kopt de bal weg. Klungelig pakt La Torre de bal. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
La Torre kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo geeft een lange en hoge pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda geeft een hoge lob. Vargas springt en kopt de bal. Alcántar kopt de bal weg. Daar is Cuéllar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Parra met een sublieme pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luna. Parra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Parra is nu in balbezit. Iñiguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Alcántar is nu in balbezit. Alcántar haalt uit met een fantastische trap. Orrantia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Infames - Terremotos Nobles 0:1

29e minuut.
De la Rosa passt de bal met de wreef. Fregoso rent richting de bal. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parra krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Fregoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoso geeft een lange en hoge pass. Fierro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fregoso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Almirón rent richting de bal. Almirón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Rueda de bal. Rueda speelt de bal door. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño haalt uit met een fantastische trap. Ponce bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Infames 68%, Terremotos Nobles 32%.
Vaqueros Infames - Terremotos Nobles 0:1

55e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Iñiguez rent richting de bal. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo met een sublieme pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo passt de bal met de wreef. Iñiguez is nu in balbezit. Parra onderschept slim de pass. Parra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Vargas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Infames 54%, Terremotos Nobles 46%.
Vaqueros Infames - Terremotos Nobles 0:1