Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratas Goleadores Reyes FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Villagómez geeft de bal voor. De Nigris rent richting de bal. De Nigris geeft een lange en hoge pass. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina haalt uit met een fantastische trap. Donoso bokst de bal weg.

15e minuut.
Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. Solano begaat een overtreding. Solano krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Iniestra is nu in balbezit. Iniestra geeft een hoge lob. Coyote probeert de bal aan de voet te houden. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Galindo probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina met een sublieme pass. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galindo passt de bal met de wreef. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Goleadores - Reyes FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Goleadores 39%, Reyes FC 61%.
Ratas Goleadores - Reyes FC 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Medina de bal. Coyote onderschept slim de pass. Coyote met een sublieme pass. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Donoso trapt de bal weg. Coyote is nu in balbezit. Medina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medina krijgt een gele kaart. Coyote raakt geblesseerd tijdens het duel. Coyote met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Coyote is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Coyote is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Hermosillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Medina rent richting de bal. Higareda onderschept slim de pass. Higareda probeert naar een medespeler te passen. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hermosillo probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Medina is nu in balbezit. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo passt de bal met de wreef. Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyote draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solano. Solano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Coyote rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ledezma passt de bal in één keer door. Macías rent richting de bal. Platas onderschept slim de pass. Platas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Nigris de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo rent richting de bal. Sandoval begaat een overtreding. Galindo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Velasco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Goleadores 48%, Reyes FC 52%.
Ratas Goleadores - Reyes FC 0:1