Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perros CD Cheleros Mágicos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Máñez geeft de bal voor. Durán is nu in balbezit. Durán speelt de bal door. Solorio rent richting de bal. Solorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chabrán de bal. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap. Balam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:0

38e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Avilán onderschept slim de pass. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:1

44e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros CD 53%, Cheleros Mágicos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:1

48e minuut.
Romero rent richting de bal. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero draait met de bal, schiet en ... Riestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:2

62e minuut.
Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mojarro zijn tegenspeler op de grond. Máñez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Máñez kan niet meer verder spelen. Paredes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán probeert naar een medespeler te passen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ipata met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero speelt de bal door. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Chabrán met de inworp. Aguilera rent richting de bal. Paredes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguilera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguilera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godínez is nu in balbezit. Godínez probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perros CD 58%, Cheleros Mágicos 42%.
Perros CD - Cheleros Mágicos 1:3