Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheleros Mágicos Reyes FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Salazar rent richting de bal. Godínez rent richting de bal. Godínez passt de bal zonder na te denken. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero met een sublieme pass. Macías is nu in balbezit. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro haalt uit met een fantastische trap. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mojarro is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojarro rent richting de bal. Mojarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Mágicos - Reyes FC 1:0

27e minuut.
Coyote bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero onderschept slim de pass. Romero met een sublieme pass. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro schiet op doel. Donoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Mágicos - Reyes FC 2:0

45e minuut.
Iniestra kan de bal niet met de borst controleren. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniestra maakt een afschuwelijke overtreding. Chabrán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chabrán kan niet meer verder spelen. Carmona komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Mágicos 44%, Reyes FC 56%.
Cheleros Mágicos - Reyes FC 2:0

54e minuut.
Coyote passt de bal in één keer door. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rojas speelt de bal door. Coyote is nu in balbezit. Carmona begaat een overtreding. Carmona krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Klungelig pakt Godínez de bal. Mojarro is nu in balbezit. Mojarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mojarro probeert de bal aan de voet te houden. Romero is nu in balbezit. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheleros Mágicos - Reyes FC 3:0

89e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero geeft een hoge lob. Mojarro krijgt zijn hoofd ertegen. Donoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheleros Mágicos 42%, Reyes FC 58%.
Cheleros Mágicos - Reyes FC 3:0