Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos Espectaculares Ratas Goleadores
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Platas is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ballesteros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Riestra is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Viades rent richting de bal. Viades passt de bal met de wreef. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Platas is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano schiet op doel. Guillén probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hermosillo trapt de bal weg van het doel. Cabuto controleert de bal met de borst. Villagómez verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Platas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Espectaculares 58%, Ratas Goleadores 42%.
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 0:1

47e minuut.
Solano is nu in balbezit. Aguilera onderschept slim de pass. Villagómez onderschept slim de pass. Villagómez geeft een lange en hoge pass. Ledezma geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Viades onderschept slim de pass. Viades geeft de bal voor. Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos schiet op doel. Hermosillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Guillén geeft de bal voor. Rosales probeert de bal met de borst te controleren. Lemos is nu in balbezit. Lemos schiet op doel. Hermosillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 1:1

75e minuut.
Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Lemos is nu in balbezit. Lemos haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 2:1

89e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guillén de bal. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos Espectaculares 48%, Ratas Goleadores 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diablos Espectaculares - Ratas Goleadores 2:2