Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terremotos Nobles Quesadillas Misteriosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Olmedo met een sublieme pass. Ambriz is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Olmedo passt de bal zonder na te denken. Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal zonder na te denken. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marín speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. Hermosillo verovert de bal door een tackle van achteren. Villagómez is nu in balbezit. Villagómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parra speelt de bal door. Marín probeert naar een medespeler te passen. Vargas met een sublieme pass. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez onderschept slim de pass. Olmedo begaat een overtreding. Olmedo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Daar is Marín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín geeft de bal voor. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos Nobles - Quesadillas Misteriosos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos Nobles 50%, Quesadillas Misteriosos 50%.
Terremotos Nobles - Quesadillas Misteriosos 0:1

47e minuut.
Inworp. Alcántar met de inworp. Vargas geeft een lange en hoge pass. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Terremotos Nobles - Quesadillas Misteriosos 1:1

47e minuut.
Villagómez rent richting de bal. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Parra is nu in balbezit. Parra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hermosillo passt de bal in één keer door. Villagómez is nu in balbezit. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villagómez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vargas rent richting de bal. Parra is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas schiet op doel. Iturbide probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera geeft een lange en hoge pass. Rueda heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo passt de bal met de wreef. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terremotos Nobles - Quesadillas Misteriosos 2:1

74e minuut.
Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagómez met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terremotos Nobles 42%, Quesadillas Misteriosos 58%.
Terremotos Nobles - Quesadillas Misteriosos 2:1