Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Infames Zorros Duros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Sierra is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. López speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sixtos rent richting de bal. Sixtos geeft een lange en hoge pass. Higareda kopt de bal weg. Taboada is nu in balbezit. Taboada draait met de bal, schiet en ... Sixtos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Calvo passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. Elizondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Elizondo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Elizondo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Cabello geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Altamirano de bal. Taboada is nu in balbezit. Daar is Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada haalt uit met een fantastische trap. Sixtos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Taboada is nu in balbezit. Taboada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Infames - Zorros Duros 0:1

22e minuut.
Ramos geeft een lange en hoge pass. Sierra rent richting de bal. Sierra geeft een lange en hoge pass. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Parra met een harde bal richting middenveld. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Borja de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Montoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Osos Infames - Zorros Duros 1:1

44e minuut.
Sierra onderschept slim de pass. Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros speelt de bal door. López is nu in balbezit. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Infames - Zorros Duros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Infames 64%, Zorros Duros 36%.
Osos Infames - Zorros Duros 2:1

53e minuut.
Calvo geeft de bal voor. López is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart. López raakt geblesseerd tijdens het duel. Calvo wilt de vrije trap nemen. Paal! Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Montemayor verovert de bal door een tackle van achteren. Montemayor passt de bal in één keer door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada rent richting de bal. Taboada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sixtos met een harde bal richting middenveld. Sierra kopt de bal weg. Ballesteros is nu in balbezit. Cuberas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuberas draait met de bal, schiet en ... Paal! Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal met een sublieme pass. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Infames 50%, Zorros Duros 50%.
Osos Infames - Zorros Duros 2:1