Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Infames Osos Atrevidos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Reséndiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Villazón probeert de bal aan de voet te houden. Vela rent richting de bal. Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Olmedo geeft een lange en hoge pass. Calvo kopt de bal weg. Orrantia rent richting de bal. Calvo is nu in balbezit. Calvo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Infames - Osos Atrevidos 0:1

44e minuut.
Mondragón is nu in balbezit. Calvo is nu in balbezit. Mondragón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondragón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Infames 56%, Osos Atrevidos 44%.
Jaguares Infames - Osos Atrevidos 0:1

55e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazón is nu in balbezit. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Orrantia met een sublieme pass. Vélez rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Huitrón heeft problemen om de bal te vangen. Huitrón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Reséndiz geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Orrantia onderschept slim de pass. Calvo rent richting de bal. Calvo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Huitrón passt de bal zonder na te denken. Vélez is nu in balbezit. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vélez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vélez kan niet meer verder spelen. Leaño komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Infames 36%, Osos Atrevidos 64%.
Jaguares Infames - Osos Atrevidos 0:1