Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerdos Reales Osos Infames
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal met een sublieme pass. Toxqui geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guerrero met de inworp. Villaluz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Torrado met de inworp. Villaluz rent richting de bal. Villaluz met een sublieme pass. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Calvo met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Delgado zijn tegenspeler op de grond. Delgado krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Torrado passt de bal met de wreef. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Torrado verovert de bal door een tackle van achteren. Torrado schiet op doel. Sixtos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal geeft de bal voor. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ballesteros is nu in balbezit. Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerdos Reales - Osos Infames 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Reales 56%, Osos Infames 44%.
Cerdos Reales - Osos Infames 1:0

47e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros met een sublieme pass. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Madrigal kopt de bal weg. Calvo met een sublieme pass. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerdos Reales - Osos Infames 1:1

82e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros is nu in balbezit. Landín rent richting de bal. Landín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerdos Reales 42%, Osos Infames 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerdos Reales - Osos Infames 1:1