Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Duros Cerdos Reales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Villaluz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabello de bal. Cabello geeft een lange en hoge pass. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel. Neruda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Landín rent richting de bal. Sierra rent richting de bal. Villaluz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villaluz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Doeltrap. Montoya trapt de bal weg. Delgado kopt de bal weg. Villaluz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaluz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cerdos Reales 0:1

29e minuut.
Taboada onderschept slim de pass. Sosa rent richting de bal. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Peña de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramos neemt de hoekschop. Higareda is nu in balbezit. Higareda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 49%, Cerdos Reales 51%.
Zorros Duros - Cerdos Reales 0:1

52e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cerdos Reales 0:2

77e minuut.
Doeltrap. Montoya met een harde bal richting middenveld. Sosa met een sublieme pass. Torrado is nu in balbezit. Torrado geeft de bal voor. Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Leaño is nu in balbezit. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Leaño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Leaño moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leaño schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een lange en hoge pass. Sosa kan de bal niet met de borst controleren. Cuberas rent richting de bal. Cuberas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Cabello rent richting de bal. Cabello geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Cabello geeft een lange en hoge pass. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taboada rent richting de bal. Taboada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 30%, Cerdos Reales 70%.
Zorros Duros - Cerdos Reales 0:2