Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buhos Agudos Diablos Gloriosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Bolaños geeft een lange en hoge pass. Adame kopt de bal weg. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vizcarra rent richting de bal. De la Vega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santillana. De la Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrera komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos schiet op doel. De bal raakt de paal. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft de bal voor. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lara onderschept slim de pass. De la Vega onderschept slim de pass. Vizcarra is nu in balbezit. Vizcarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Agudos - Diablos Gloriosos 0:1

40e minuut.
Mejía passt de bal in één keer door. Gallardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso. Alonso krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega rent richting de bal. Guzmán schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guzmán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Agudos 50%, Diablos Gloriosos 50%.
Buhos Agudos - Diablos Gloriosos 0:1

61e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Vizcarra is nu in balbezit. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Vega draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Islas de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buhos Agudos - Diablos Gloriosos 0:2

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Islas de bal onder controle te krijgen. Mejía rent richting de bal. Gálvez begaat een overtreding. Mejía raakt geblesseerd tijdens het duel. De la Vega komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buhos Agudos 54%, Diablos Gloriosos 46%.
Buhos Agudos - Diablos Gloriosos 0:2