Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Sangrientas Tigres Gordos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Correa de bal. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía geeft de bal voor. Klungelig pakt Pineda de bal. Viades is nu in balbezit. Viades haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valverde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ordiales komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas speelt de bal door. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales verovert de bal door een tackle van achteren. Ordiales passt de bal in één keer door. De la Vega rent richting de bal. De la Vega geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales onderschept slim de pass. Ordiales met een sublieme pass. Viades is nu in balbezit. Viades schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prado speelt de bal door. Loera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pineda de bal onder controle te krijgen. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ponce probeert naar een medespeler te passen. Alvarez is nu in balbezit. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Sangrientas - Tigres Gordos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Sangrientas 48%, Tigres Gordos 52%.
Tigres Sangrientas - Tigres Gordos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Sangrientas 44%, Tigres Gordos 56%.
Tigres Sangrientas - Tigres Gordos 1:0