Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Duros Cheleros Extraños
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta passt de bal in één keer door. Chávez rent richting de bal. Chávez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Anda de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta is nu in balbezit. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina passt de bal met de wreef. Astivia rent richting de bal. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Urbina met een snelle inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een hoge lob. Taboada is nu in balbezit. Taboada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda onderschept slim de pass. Higareda probeert naar een medespeler te passen. Taboada is nu in balbezit. Taboada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taboada is nu in balbezit. Taboada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cheleros Extraños 1:0

45e minuut.
De Anda onderschept slim de pass. Chávez is nu in balbezit. De Anda is nu in balbezit. Chávez is nu in balbezit. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros Duros - Cheleros Extraños 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 58%, Cheleros Extraños 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Duros - Cheleros Extraños 1:1

55e minuut.
Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada passt de bal met de wreef. Alfaro rent richting de bal. Taboada verovert de bal door een tackle van achteren. Taboada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cruzalta is nu in balbezit. Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Sierra speelt de bal door. Taboada rent richting de bal. Taboada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cruzalta kopt de bal weg. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Cuberas heeft problemen om de bal te vangen. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Taboada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cheleros Extraños 2:1

62e minuut.
Cruzalta passt de bal zonder na te denken. Longoria is nu in balbezit. Longoria passt de bal met de wreef. De Anda rent richting de bal. De Anda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuberas is nu in balbezit. Alfaro begaat een overtreding. Cuberas raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbina wilt de vrije trap nemen. Casados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cheleros Extraños 3:1

88e minuut.
Cruzalta passt de bal met de wreef. Estay rent richting de bal. Estay geeft de bal voor. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. De Anda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Duros - Cheleros Extraños 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Duros 51%, Cheleros Extraños 49%.
Zorros Duros - Cheleros Extraños 3:2