Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Infames Osos Atrevidos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ... Zamorano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Infames - Osos Atrevidos 1:0

21e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico is nu in balbezit. Rico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ballesteros onderschept slim de pass. Ballesteros speelt de bal door. Pantoja is nu in balbezit. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo is nu in balbezit. Calvo probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel. Zamorano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Infames - Osos Atrevidos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Infames 50%, Osos Atrevidos 50%.
Osos Infames - Osos Atrevidos 2:0

57e minuut.
Agüero rent richting de bal. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal rent richting de bal. Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villalba komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft de bal voor. Torres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Montemayor is nu in balbezit. Villalba rent richting de bal. Montemayor begaat een overtreding. Montemayor krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Mondragón geeft de bal voor. Parra kan de bal niet met de borst controleren. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Infames 51%, Osos Atrevidos 49%.
Osos Infames - Osos Atrevidos 2:0