Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Gordos Cerdos Reales
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Viades onderschept slim de pass. Viades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. Landín haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Gordos - Cerdos Reales 0:1

17e minuut.
Ordiales is nu in balbezit. Sosa onderschept slim de pass. Viades rent richting de bal. Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Loera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Villaluz de bal. Villaluz is nu in balbezit. Villaluz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ordiales verovert de bal door een tackle van achteren. Ordiales met een sublieme pass. Higareda heeft problemen om de bal te vangen. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Villaluz passt de bal in één keer door. Viades is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Ordiales onderschept slim de pass. Ordiales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Gordos 54%, Cerdos Reales 46%.
Tigres Gordos - Cerdos Reales 0:1

51e minuut.
Sosa met een snelle inworp. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordiales krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Higareda geeft de bal voor. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Landín rent richting de bal. Landín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Peña rent richting de bal. Peña passt de bal met de wreef. Higareda rent richting de bal. Landín onderschept slim de pass. Landín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een hoge lob. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sosa rent richting de bal. Ordiales onderschept slim de pass. Ordiales met een sublieme pass. Viades bereikt de bal nog maar net als eerste. Viades haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Gordos 53%, Cerdos Reales 47%.
Tigres Gordos - Cerdos Reales 0:1