Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronas CF Tigres De acero
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
adequate Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Fulgencio kopt de bal weg. Daar is Morelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora met een sublieme pass. Sixtos rent richting de bal. Sixtos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fulgencio rent richting de bal. Vargas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulgencio raakt geblesseerd tijdens het duel. Fulgencio met een snel genomen vrije trap. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas CF - Tigres De acero 1:0

20e minuut.
Vargas speelt de bal door. Hurtado rent richting de bal. Hurtado probeert naar een medespeler te passen. Sixtos is nu in balbezit. Sixtos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met een snelle inworp. Yegros speelt de bal door. Morelos is nu in balbezit. Morelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. La Torre trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sixtos de bal. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Morelos verovert de bal door een tackle van achteren. Morelos passt de bal met de wreef. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap. La Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coronas CF - Tigres De acero 1:1

43e minuut.
Gallaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallaga passt de bal met de wreef. Sixtos rent richting de bal. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aguinaga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas CF 44%, Tigres De acero 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coronas CF - Tigres De acero 1:1

62e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado geeft een lange en hoge pass. Aguinaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sixtos is nu in balbezit. Sixtos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Avilán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas met een sublieme pass. Sixtos rent richting de bal. Sixtos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carbajal trapt de bal weg. Fuentes kopt de bal weg. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Esqueda de bal. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronas CF - Tigres De acero 1:2

70e minuut.
Cabañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez passt de bal met de wreef. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gallaga kopt de bal weg. Fulgencio controleert de bal met de borst. Fuentes met een sublieme pass. Mora rent richting de bal. Mora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. La Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronas CF 33%, Tigres De acero 67%.
Coronas CF - Tigres De acero 1:2