Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quesadillas Atrevidos Jueves Agudos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mejía passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Solano is nu in balbezit. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De Nigris onderschept slim de pass. De Nigris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saldivar de bal. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 0:1

36e minuut.
Velázquez passt de bal in één keer door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares maakt een afschuwelijke overtreding. Olivares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Atrevidos 49%, Jueves Agudos 51%.
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 0:1

48e minuut.
Barra geeft een lange en hoge pass. Kaviedes kopt de bal weg. Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. De la Costa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mejía probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivares. Cruz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cruz kan niet meer verder spelen. Gallaga komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mejía neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Sabina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivares. Gallaga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gallaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 1:1

65e minuut.
De la Costa met een sublieme pass. Mejía kopt de bal weg. Vallarta rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 2:1

84e minuut.
Olivares speelt de bal door. Velázquez met een sublieme pass. De Nigris is nu in balbezit. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Saldivar rent richting de bal. Saldivar draait met de bal, schiet en ... Villarreal kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Máñez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quesadillas Atrevidos 38%, Jueves Agudos 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quesadillas Atrevidos - Jueves Agudos 2:2