Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Rabiosos Fuegos Repugnantes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Navia passt de bal zonder na te denken. Rizo is nu in balbezit. Rizo probeert naar een medespeler te passen. Varona heeft problemen om de bal te vangen. Varona draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo onderschept slim de pass. Rizo met een sublieme pass. Varona bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona haalt uit met een fantastische trap. Bustos bokst de bal weg.

9e minuut.
Fierro probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rabiosos - Fuegos Repugnantes 1:0

15e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mora de bal. Kaviedes rent richting de bal. Seoane onderschept slim de pass. Seoane schiet op doel. Esparza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mora rent richting de bal. Ayala onderschept slim de pass. Ayala geeft een lange en hoge pass. Seoane is nu in balbezit. Seoane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaviedes heeft problemen om de bal te vangen. Del Angel is nu in balbezit. Del Angel met een sublieme pass. Daar is Seoane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seoane schiet op doel. Esparza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Del Angel passt de bal in één keer door. Ayala rent richting de bal. Ayala passt de bal in één keer door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fierro passt de bal in één keer door. Castillo geeft de bal voor. Ayala kopt de bal weg. Seoane is nu in balbezit. Seoane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rabiosos 37%, Fuegos Repugnantes 63%.
Cementeros Rabiosos - Fuegos Repugnantes 1:0

47e minuut.
Aceval bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona onderschept slim de pass. Del Angel bereikt de bal nog maar net als eerste. Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Navia onderschept slim de pass. Del Angel verovert de bal door een tackle van achteren. Del Angel speelt de bal door. Seoane is nu in balbezit. Seoane haalt uit met een fantastische trap. Esparza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Navia is nu in balbezit. Navia passt de bal in één keer door. Mora geeft een hoge lob. Varona heeft problemen om de bal te vangen. Varona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Kaviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Seoane verovert de bal door een tackle van achteren. Seoane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rabiosos - Fuegos Repugnantes 2:0

77e minuut.
Del Angel rent richting de bal. Del Angel passt de bal in één keer door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Rabiosos - Fuegos Repugnantes 3:0

83e minuut.
Ordiales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordiales met een sublieme pass. Klungelig pakt Salinas de bal. Varona is nu in balbezit. Varona schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Seoane rent richting de bal. Seoane draait met de bal, schiet en ... Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Rabiosos 42%, Fuegos Repugnantes 58%.
Cementeros Rabiosos - Fuegos Repugnantes 3:0