Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demonios Desesperadas Tigres De acero
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ortegón geeft een lange en hoge pass. Fuentes kopt de bal weg. Cabañas probeert de bal met de borst te controleren. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lezama met een snelle inworp. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demonios Desesperadas - Tigres De acero 1:0

7e minuut.
Morelos speelt de bal door. Iniestra rent richting de bal. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Morelos rent richting de bal. Morelos met een sublieme pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniestra verovert de bal door een tackle van achteren. Iniestra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demonios Desesperadas - Tigres De acero 1:1

25e minuut.
Mascareño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espericueta met de inworp. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos geeft de bal voor. Paal!

40e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Carbajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 46%, Tigres De acero 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonios Desesperadas - Tigres De acero 1:1

67e minuut.
Klungelig pakt Mascareño de bal. Morelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelos passt de bal zonder na te denken. Iniestra is nu in balbezit. Iniestra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demonios Desesperadas 38%, Tigres De acero 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Demonios Desesperadas - Tigres De acero 1:1