Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Misteriosos Horda Infames
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios passt de bal met de wreef. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Casados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Kaviedes onderschept slim de pass. Kaviedes speelt de bal door. Casados is nu in balbezit. Casados haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Romero kopt de bal weg. Casados heeft problemen om de bal te vangen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Casas is nu in balbezit. De la Vega onderschept slim de pass. De la Vega passt de bal met de wreef. Casados rent richting de bal. Casados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Casados is nu in balbezit. Tiscareño rent richting de bal. Casados onderschept slim de pass. Casados haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casados passt de bal met de wreef. Dautt is nu in balbezit. Dautt passt de bal met de wreef. Casados is nu in balbezit. Casados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Palacios rent richting de bal. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft de bal voor. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salgado speelt de bal door. Salas rent richting de bal. Palacios onderschept slim de pass. Dautt is nu in balbezit. Dautt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Misteriosos 68%, Horda Infames 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballeros Misteriosos - Horda Infames 0:0

68e minuut.
Daar is Villanueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios rent richting de bal. Palacios speelt de bal door. Casados rent richting de bal. Casados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios begaat een overtreding. Villanueva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Villanueva kan niet meer verder spelen. Almaguer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cabello geeft een hoge lob. Almaguer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casados. Casados krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kaviedes met een sublieme pass. Palacios is nu in balbezit. Palacios speelt de bal door. Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados draait met de bal, schiet en ... Pantoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Misteriosos 60%, Horda Infames 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballeros Misteriosos - Horda Infames 0:0