Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horda Infames Fuegos Deshonradas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Casados is nu in balbezit. Casados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 1:0

8e minuut.
Máñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados verovert de bal door een tackle van achteren. Batista rent richting de bal. Casados verovert de bal door een tackle van achteren. Casados draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Santa Cruz geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Batista is nu in balbezit. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vidrio met een snelle inworp. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Dautt met een sublieme pass. De la Vega rent richting de bal. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja heeft problemen om de bal te vangen. Pantoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Guadarrama met een sublieme pass. Inworp. Dautt met een snelle inworp. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Hidalgo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vidrio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dautt met een snelle inworp. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios draait met de bal, schiet en ... Hidalgo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja is nu in balbezit. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 1:1

32e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casados rent richting de bal. Casados haalt uit met een fantastische trap. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ledezma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Ortíz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 1:2

44e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Casados onderschept slim de pass. Casados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horda Infames 56%, Fuegos Deshonradas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 2:2

56e minuut.
Kaviedes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramos komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Inworp. De Nigris met een snelle inworp. Palacios speelt de bal door. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horda Infames 40%, Fuegos Deshonradas 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horda Infames - Fuegos Deshonradas 2:2