Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tecos Nobles Hobbits Reales
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcial verovert de bal door een tackle van achteren. Marcial speelt de bal door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. Esparza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Galdames is nu in balbezit. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueda rent richting de bal. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecos Nobles - Hobbits Reales 1:0

22e minuut.
Adame rent richting de bal. Adame probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marcial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tecos Nobles - Hobbits Reales 1:1

29e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Sifuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Sifuentes met een sublieme pass. Daar is Esqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esqueda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. Ambriz kopt de bal weg. Hermosillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maturín is nu in balbezit. Maturín schiet op doel. Urteaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecos Nobles 49%, Hobbits Reales 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tecos Nobles - Hobbits Reales 1:1

46e minuut.
Galdames passt de bal zonder na te denken. Daar is Esqueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas speelt de bal door. Esqueda rent richting de bal. Esqueda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Casas de bal. Galdames onderschept slim de pass. Galdames speelt de bal door. Esqueda rent richting de bal. Esqueda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hermosillo geeft een hoge lob. Marcial is nu in balbezit. Marcial passt de bal met de wreef. Navarrete rent richting de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Casas speelt de bal door. Hermosillo controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambriz. Ambriz krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Esqueda schiet op doel. Urteaga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ambriz de bal. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecos Nobles - Hobbits Reales 2:1

80e minuut.
Galdames met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Ambriz geeft de bal voor. Esqueda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Astivia met een snelle inworp. Galdames is nu in balbezit. Galdames draait met de bal, schiet en ... Urteaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tecos Nobles - Hobbits Reales 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tecos Nobles 23%, Hobbits Reales 77%.
Tecos Nobles - Hobbits Reales 3:1