Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Secretos Zorros Del Hierro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Negrete met een sublieme pass. Jáuregui probeert de bal aan de voet te houden. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:1

10e minuut.
Saucedo probeert naar een medespeler te passen. Carreón heeft problemen om de bal te vangen. Navarro rent richting de bal. Jáuregui onderschept slim de pass. Jáuregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Reyes probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Maturín met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jáuregui zijn tegenspeler op de grond. Jáuregui krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Preciado kopt de bal weg. Reyes rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:2

28e minuut.
Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Negrete de bal onder controle te krijgen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maturín geeft een hoge lob. Inworp. Veiga met een snelle inworp. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:3

38e minuut.
Glaría met een sublieme pass. Saucedo kopt de bal weg. Seoane probeert naar een medespeler te passen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Secretos 66%, Zorros Del Hierro 34%.
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:3

58e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro onderschept slim de pass. Jáuregui begaat een overtreding. Navarro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

66e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Glaría maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti geeft de bal voor. Reyes rent richting de bal. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:4

89e minuut.
Nicoletti is nu in balbezit. Nicoletti passt de bal met de wreef. Maturín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reyes met een harde bal richting middenveld. Nicoletti kopt de bal weg. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Secretos 56%, Zorros Del Hierro 44%.
Leones Secretos - Zorros Del Hierro 0:5