Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxias Agudos Caballos Furiosos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Oliva rent richting de bal. Hermosillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Parraguéz de bal. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Higareda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellanos met de inworp. Klungelig pakt Preciado de bal. Preciado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Agudos - Caballos Furiosos 0:1

16e minuut.
Iturbide geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reséndiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preciado rent richting de bal. Preciado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rizo trapt de bal weg. Alonso kopt de bal weg. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Osuna met een snelle inworp. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ayala met een sublieme pass. Preciado kopt de bal weg. Iturbide probeert de bal aan de voet te houden. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes begaat een overtreding. Chacón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chacón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames probeert naar een medespeler te passen. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames is nu in balbezit. Galdames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Agudos - Caballos Furiosos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Agudos 67%, Caballos Furiosos 33%.
Galaxias Agudos - Caballos Furiosos 0:2

52e minuut.
Alfaro kopt de bal weg. Inworp. Osuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Ayala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Castellanos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Iturbide de bal onder controle te krijgen. Galdames is nu in balbezit. Galdames schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rizo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Hermosillo rent richting de bal. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Rizo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Montes met een sublieme pass. Castellanos rent richting de bal. Castellanos speelt de bal door. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxias Agudos - Caballos Furiosos 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxias Agudos 45%, Caballos Furiosos 55%.
Galaxias Agudos - Caballos Furiosos 0:3