Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstruos Galantes Fuegos Agudos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Borja passt de bal in één keer door. Jeréz is nu in balbezit. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeréz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra speelt de bal door. Jeréz rent richting de bal. Jeréz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 1:0

20e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño onderschept slim de pass. Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Rubirosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 2:0

24e minuut.
Jeréz rent richting de bal. Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Padrón schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alvarado de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 3:0

28e minuut.
Sierra speelt de bal door. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal in één keer door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal in één keer door. Sabina is nu in balbezit. Pardo onderschept slim de pass. Pardo schiet op doel. Paal! Ortega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cuesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ipata de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Vizcarra geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal met de wreef. Jeréz rent richting de bal. Jeréz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Galantes 45%, Fuegos Agudos 55%.
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 3:0

57e minuut.
Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara geeft de bal voor. Osorio kopt de bal weg. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 4:0

70e minuut.
Osorio speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Galantes 62%, Fuegos Agudos 38%.
Monstruos Galantes - Fuegos Agudos 4:0