Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-18 01:19
  • Competitiewedstrijd: League IV 8
  • Stadion: Lunas AD Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1927
Lunas AD Caballos Sangrientas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Yegros is nu in balbezit. Yegros passt de bal met de wreef. Estrada is nu in balbezit. Ortíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortíz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Borja probeert de bal aan de voet te houden. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto geeft een hoge lob. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas AD - Caballos Sangrientas 1:0

21e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez draait met de bal, schiet en ... Márquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lunas AD - Caballos Sangrientas 1:1

23e minuut.
Alvarez passt de bal zonder na te denken. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft de bal voor. Ortíz rent richting de bal. Ortíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Santibáñez met een snelle inworp. Mojarro heeft problemen om de bal te vangen. Mojarro geeft de bal voor. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz schiet op doel. Hurtado bokst de bal weg. Yegros heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Arellano rent richting de bal. Borja is nu in balbezit. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Ortíz begaat een overtreding. Olivares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivares met een snel genomen vrije trap. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas AD - Caballos Sangrientas 2:1

41e minuut.
Borja onderschept slim de pass. Arellano is nu in balbezit. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas AD - Caballos Sangrientas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas AD 63%, Caballos Sangrientas 37%.
Lunas AD - Caballos Sangrientas 3:1

80e minuut.
Máñez probeert naar een medespeler te passen. Santibáñez is nu in balbezit. Angulo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Angulo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Angulo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas AD 50%, Caballos Sangrientas 50%.
Lunas AD - Caballos Sangrientas 3:1