Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstruos Galantes Zorros Del Hierro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Preciado is nu in balbezit. Padrón verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón onderschept slim de pass. Padrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Riestra trapt de bal weg. Jáuregui kopt de bal weg. Klungelig pakt Arellano de bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Osorio is nu in balbezit. Met opzet legt Jáuregui zijn tegenspeler op de grond. Jáuregui krijgt een gele kaart. Osorio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Osorio kan niet meer verder spelen. Esparza komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vaca passt de bal in één keer door. Padrón controleert de bal met de borst. Nicoletti rent richting de bal. Jeréz verovert de bal door een tackle van achteren. Jeréz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 1:0

25e minuut.
Jáuregui geeft de bal voor. Borja kopt de bal weg. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap. Ortega bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Padrón rent richting de bal. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz onderschept slim de pass. Jeréz haalt uit met een fantastische trap. Arroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Nicoletti met een sublieme pass. Preciado is nu in balbezit. Preciado met een sublieme pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortega speelt de bal door. Preciado kopt de bal weg. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jáuregui rent richting de bal. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui onderschept slim de pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Galantes 53%, Zorros Del Hierro 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 1:1

48e minuut.
Preciado rent richting de bal. Nicoletti rent richting de bal. Nicoletti met een sublieme pass. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nicoletti speelt de bal door. Jáuregui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esparza. Esparza krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Arellano geeft een lange en hoge pass. Jeréz is nu in balbezit. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 2:1

83e minuut.
Preciado passt de bal in één keer door. Nicoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoletti probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cuesta probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jáuregui probeert de bal met de borst te controleren. Jáuregui geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 2:2

89e minuut.
Esparza probeert naar een medespeler te passen. Arellano is nu in balbezit. Arellano geeft een lange en hoge pass. Jeréz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeréz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstruos Galantes 58%, Zorros Del Hierro 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monstruos Galantes - Zorros Del Hierro 2:2